Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pizsi party

Mindenki tudja, hogy a virrasztóbulikon nem sokat szoktak aludni. Legyen ilyen alkalmakra félretéve titokban valami fonomság az éjféli nassoláshoz, tegyél ki egy nagy PRIVÁT feliratot a szobád ajtajára, és találjatok ki egy jelszót, hogy kizárjátok az illetéktelen behatolókat. Ha valaki felnőtt szeretne bemenni, de nem tudja a jelszót, zálogot kell fizetnie, például egy tálca csokoládé vagy plusz adag pattogatott kukorica.


Íme néhány ötlet, amit kipróbálhattok...Igazság vagy bátorság?

Ez az üvegpörgetés egy variációja. Húzzatok gyufaszálat, hogy eldöntsétek, ki kezdjen. Akikre az üveg mutat, attól meg kell kérdezni ,,Igazság vagy bátorság?'' Ha az illető az igazságot választja, bármi kérdésre meg kell mondania az igazat. Ha a bátorságot választja, bármilyen feladatot is talál ki számára a csoport, véghez kell vinnie.

Lehetséges kérdések:

- Kivel sétáltál legutoljára kézenfogva?

- Ha a világon bárkivel csókolózhatnál, kit választanál?

- Mi volt a legnagyobb hazugság, amit életedben mondtál?

- Mi a legjobb barátod legrosszabb tulajdonsága?

- Kit utálsz a legjobban a suliban?

Lehetséges feladatok:

- Zuhanyozz le hideg vízben!

- Fuss körbe a kertben vagy a nappaliban hátomszor énekelve

- Hívj fel egy fiút és hívd el moziba!

- Egyél meg egy fokhagymát!

- Nyald fel a parkettát !

Tükör nélküli sminkelés

Mindenkinek ki kell festenie magát olyan szépen, ahogy csak tudja - de tükör nélkül. Egy másik variációja a játéknak, hogy valakinek bekötitek a szemét, és meg kell próbálnia kisminkelni a többieket anélkül, hogy látna.

Párnacsata
 A virrasztóbulikon rendszerint mindig van párnacsata. A párnacsatában nincsenek zabályok - ragadjon mindenki egy párnát és üssétek egymást, amíg egyikőtök össze nem esik izzadtan.

Öltözködés zenére

Egy nagy táskába tegyetek bele annyi ruhadarabot, amennyit csak össze tudtok gyűjteni a szekrényből és a házból. A ruhák között lehetnek tündér - és hercegnőruhák, cowboyfelszerelések, pizsamák és hálóingek, tollboák, kesztyűk, régi szemüvegek, parókák, kalapok, műbajszok és szakállak, sálak, kabátok, cipők, férfitrikók és estélyi ruhák. A játékosok álljanak körbe, és amikor a zene elindul, körbe kell adni a táskát. A zene hirtelen leáll, és aki előtt ott a táska, ki kell vennie belőle valamit és fel kell vennie. Addig megy a játék, amíg ki nem ürül a táska. Az a győztes, akin a legtöbb ruhadarab van

 

 Pizsama:

Pizsamában csaj-bulizni egészen más,mint utcai ruhában. Egyszerűen jobb mamuszban,pizsiben,illatozó séróval csipogni. Ha így tesztek,olyan lesz,mintha egy tinifilmben szerepelnétek.:]

 

Rágcsálnivalók:

Legyen sós,és édes is,hogy tudjatok válogatni. Az is remek megoldás,ha együtt készítitek el a rágcsálnivalót,és akkor megvan az egyik program is.De ha Valentin-nap előtt egy-két nappal gyűltök össze,akkor szerelmes hangulatú muffinokat is süthettek,amiket aztán a megehettek nasinak

 

 

Ne hagyjátok ki!!!

-sminkcucc,körömlakk:egyrészt megoszthatjátok egymással a legújabb trükkjeiteket,másrészt játékok kellékei is lehetnek.

-fényképezőgép:manapság egy lányos mulatság elképzelhetetlen fényképezőgép nélkül. Örökítsetek meg mindent-később a legkisebb grimaszok is kulcsfontosságúak lesznek,amikor nosztalgiázni akartok.

-partifüzet:Szerezzetek be egy könyvecskét,ami ezentúl megörökíti az együtt töltött pillanatokat. Írjátok bele a legviccesebb beszólásokat.Hagyjatok helyet a fotóknak,amiket majd a szöveg mellé ragasztotok. Nem kell hozzá sok idő,és a partifüzet tele lesz a legvidámabb pillanataitokkal amiket öröm visszanézni.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 47466
30 nap: 212
24 óra: 6