Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rém történetek!

 

     A rács SZELLEME

Egyik nap a 6 hetedikes lány a suli udvarán unatkozott. A suli udvar mellet volt egy ráccsal elkerített rész,amit a lányok észrevettek.(nem volt nagyon feltünő mivel benötték a növények,elhagyatott volt.) Az 5 lány nagyon bátor volt kivéve a hatodik (Sarah). Sarah volt a legéretteb ezért volt felelőségtudata,mégis sokszor piszkálták ezzel. Szóval a lányok fel akartak mászni a rácsra, de a tanárok észrevették, és beküldték őket. Megbeszélték,hogy este 8-kor itt a suli udvarán találkoznak. Úgyis lett. Találkoztak, mind a 6 lány eljött (köztük Sarah is). Sarah mondta hogy ez rossz ölet de hiába. A lányok azt mondták hogy: Sarah! Te mindigis ilyen félős és gyáva vagy! Ha most nem mászol fel kiközösítünk és nem leszünk jóba! 
Sarah nem tudott tehát mit tenni ezért megtette. Felmászott. Úgy tünt nincs semmi baj,hibátlanul fölért. A lányok megdícsérték,szurkoltak neki. Azonban mikor mászott le beakadt a hasa egy kiálló vasdarabba és felszakadt a hasa! 
-Gyorsan,hívjátok a mentőket lányok!-mondta Sarah.

-Dehogy hívjuk!-kiabálták a lányok,majd elfutottak.
Sarah dühös volt. Végül egyedül maradt. MEGHALT. A lányok másnap tanítás után a  rácshoz mentek olyan 2-3 órakkor. Sarah ott feküdt holtan. A lányok hogy ne legyenek gyanusak nem mentek oda. Másnap nem volt ott a test. Megnyugodtak. De Sarah szelleme beszélt hozzájuk majd MEGÖLTE ŐKET!!! Azóta aki a rácsra mászik vagy rajta csimpaszkodik de akár csak ha hozzá ér az valamilyen módon meghal. Az Sarah rácsa!!! NE ÉRJ HOZZÁ!

                                           MOLLY és a PSZICHOPATA

 

A történet egy sötét este kezdődik, hamar besötétedett, Molly a szobájában ült, és olvasott egy újságot. Az újságban egy cikket talált, egy pszichopatáról, aki a környéken járkál. Azt gondolta biztos valami mese, hogy megvegyék az újságot. Egészen estéig gondolta így. Mind a 9 kutyája veszettül ugatott. Kinézett telihold volt. Nyugtatni próbálta magát, hogy biztos csak azt ugatják. Aztán eszébe jutott, hogy elfelejtett vacsorát adni a kutyáknak, elindult kifelé. Kopogást hallott az ablakon. Mindenütt kopogott, de egy ablaknál erősebbet, mint a többinél. Kinézett. Esett az eső. Nagyon sötét volt, ezért Molly nem sokat látott kintre, csak a vízcseppeket látta az ablakon. Az átlátszó vízcseppek közé vörös cseppek is keveredtek. Molly nem értette miért lehet ez. De bátran ment tovább kifelé. Aztán eszébe ötlött, hogy azért ki vihetne egy esernyőt, hogy ne ázzon el.
Visszament és megkereste.

Visszaért az ablakhoz. Ismét kinézett rajta, de azt már szinte teljes egészében borították a vörös cseppek. Molly mostmár bizonytalanabbul indult tovább. Amikor kilépett az ajtón az egyik kutyája nyüszítve rohant felé. Molly nem értette miért csak egy jön, hol van a többi? A kutyája elindult Molly előtt. Molly nyugtalanná vált, mert a kutya bátortalanul lépkedett csak előre. Nem tudta vajon mi lelte a kutyát, és mi a többit? A kutya egész a kert végéig vezette ott megállt. Molly egy lyukat látott a kerítésen. Megijedt. Azt hitte, hogy a többi kutya kiszökhetett. De a kutya amelyik idáig vezette tovább indult. Molly utána ment. A kertben lévő egyik bokorhoz értek. Molly elborzadt a látványtól.
Mindenütt vér volt és két halott kutya a bokor mellett.

A kutya tovább indult. Most egy fánál álltak meg. Ott újabb kutyák, melyek vérükben fekszenek, s a sárba maguktól temetődnek be. De a kutya tovább akar menni. Látszik rajta, hogy még mindig fél. A ház fala mellett mennek el. A kutya nem akar megállni, de kénytelen, mert Molly megdermed, és a földre néz újabb kutyák. Fölöttük az ablak, melyet elborít a vér. Molly mostmár értette a vörös cseppeket. Hirtelen eltűnt mellőle egyetlen kutyája. Nagy nyüszítést hallott. Erre Molly a ház másik végéhez futott.
Ott feküdt a kutyája. Halottan. Most már Molly is félt. Tudta, hogy a tettes még a közelben van.
Megfordult, hogy visszamenjen a házba, de hirtelen a pszichopatával találta szembe magát. Ugyanazzal, akit nemrég az újságban látott. Hirtelen erős fájdalmat érzett. Valami hideg, és éles csúszott az oldalába, a földre zuhant, és örökre ott maradt...

 

                                              Rózsás Lány

Sétált a néni a piacon. Látott egy lányt. Sötét haja volt, sápadt
arca. Szakadt ruhái. A néninek vörös rózsát kínált. A néni nem kért. A lány szitkozódott. Még meg látja, meg bánja ezt... A néni éjfékor csendben ült a kandalló elött. Itta a kávéját, ölében ült a cicája.Zörögtek az hálószoba ablakon. A cicus elrohant a hálószobába. A néni 10 perc múlva kiment a konyhába. Felkapcsolta a lámpát. Vérrel ez volt írva a falra: ÉN MEGNÉZNÉM A HÁLÓSZOBÁT. A néni rettegett, de bement. A cica a földön...vér vette körül...és egy vörös rózsa mellette... A néni megijedt. Kirohant a szobából. Menekült az ajtóhoz. Futot, futott, ahogy csak tudott. Egy alak ált a rózsabokroknál. A rózsás lány...A bokrok messze votak, de a néni futott. A vilamosnál állt. Rózsás plakát volt a falon... alatta egy piaci rózsaárus kislány... A plakát vagy 100 méterre volt. A néni elfutott a parkba. AZ jó messze volt mint ahol lakott. Leült egy padra. A pad mögött vörös rózsák voltak. De nem látta. Egy alak közeledett. A kislány. A néni futott volna. De nem bírt. Valami szorította. Rózsák... Vörös rózsák... a lány mellé ért.Letépett egy rózsát. megszagolta... majd egy kést vett elő. a néni torkához nyomta... majd elvágta a torkát. A néni torkából ömlött a vér.
A rózsák visszahúzodtak. A halott néni elborult a padon. A lány mellé tette a rózsát, és azt mondta: Én mondtam hogy megbánod...Venned kelett 
volna tőlem rózsát...

 

                                       David

 

A 8 éves David-et otthonhagyják egyedül a szülei, s azt mondják neki, hogyha fél, akkor csak rakja le a kezét az ágy alá, s ha a kutyája megnyalja, nincs semmi baj. A kisgyerek lefekszik,s néhány perc múlva zajt hall, csörömpölést.Lerakja a kezét, a kutya megnyalja. Némiképp megnyugodik. Ám nem sokára megint csörömpölést hall. Lerakja ismét a kezét, megnyalja a kutya. Ismét megnyugszik, ám most kicsivel nagyobb zajt hall.Már nem bírja tovább, kimegy a szobából. Elnéz balra... felsikít! Ott a kutya felakasztva a csillár kampójával, s mögé a falra vérrel fel van írva: NEM CSAK A KUTYA TUD NYALNI!! 

 

Az átkozott szék

Volt egy szék, ami az emberek szerinte el volt átkozva. Egy Joe nevű ember, aki mindenáron meg akarta szerezni ezt a széket, nem hitt ebben az átokban. Meg is szerezte ezt a széket. Volt egy titkára, akit arra kért, hogy szerezze meg a szék tulajdonosainak listáját. Egyszer ez a Joe meglátta, hogy az egyik cselédje beleült a székbe. Rá is szólt, hogy a székbe csak neki és a vendégeinek szabad beleülnie. Egy hét múlva azt a hírt kapta, hogy az a cseléd meghalt. Még aznap jött hozzá egy barátja és beleült a székbe. Rá egy hét múlva a barátja is meghalt. Joe mostmár tudta, hogy tényleg átok ül a széken. Joe egyre jobban a csőd szélén állt. Egyik nap beállít hozzá a titkárnője azzal, hogy megszerezte az előbbi tulajdonosok listáját. Egy elképesztő hírt hozott. Egy festmény volt a kezébe, amin Napoleon császár volt a székben ülve. Megnézték a dátumát a képnek és pont aznap volt, amikor a Waterlooi csata volt. A mindent eldöntő VERESÉG előtt Napoleon abban a székben ült. Joe most már biztos volt benne, hogy ez egy átkozott szék. Azon az éjszakán Joe egy baltávala kezében odament a székhez, és szét akarta vágni, hogy ne legyen több áldozat. De amint meglendült a keze szívrohamot kapott. Így még ma is létezik az átkozott szék. LEHET, HOGY PONT AZ, AMIN MOST TE ÜLSZ !!!!!!!!!!!

 

 

A videokazetta

 

 

Volt 2 fiatal lány, Julie és Kate, akkor végeztek a fősulin. Barátnők voltak és együtt laktak. Gondolták, ma este elmennek szórakozni, randizgatni, szereznek maguknak egy barátot. Aznap este meg volt beszélve egy duplarandi. Már este 9 óra volt. 2 srácot vártak. Kate-nak az jutott az eszébe, hogy mielőtt elmennek, nézzenek meg együtt egy horror filmet. Be is tette. . Pont akkor jött a 2 fiú. Julie csak bámulta a tv-t. Nézte-nézte és kétségbeestetten bámult. Kate és a fiúk azt hitték, hogy megbolondult vagy idegösszeomlást kapott, mert a tv be sem volt kapcsolva és a kazettán amit betett nem volt szalag. Mondták neki, hogy most már elég ebből, de ő csak ezt hajtogatta: - Ne menjetek el ma este abba a discoba! Meg fogunk minannyian halni, ha elmegyünk! Kérlek! Ne menjetek! Láttam a video felvételen! A 2 fiu azt mondta, hogy nem érdekli őket ez a bolond lány. És magukkal akrták vinni Kate-t is, de Kate azt mondta, hogy ne hagyhatja itt ilyen állapotban a barátnőjét. Julie hálás volt neki, hogy hallgatott rá. A 2 srác pedig elment a szórakozóhelyre.

 

Már hajnali 2 óra lehetett amikor a tv-t nézték és egy hihetetlen hírt hallotak: Meghalt 2 fiu, amikor egy discobol tartottak hazafelé. Ők voltak azok. Ha ők is elmentek volna, akkor mindketten halottak lennének. Julie megmentette Kate életét.

 

 

 

 

MARHACSONT...

A történet 1706-ban kezdődött. Debrecen szélén volt egy utca. Mindenki jóba volt egymással -EDDIG!- Az egyik fiú egy születésnapi "bulit" rendezett. Meghívott mindenkit. A születésnaposnak volt egy feketehajú lánytestvére. A gyereknek 24:00-kor volt a szülinapja. Mindenki megjött.10,9,8,7,6,5-másodperc van hátra a szülinapig-4,3,2,1 Ekkor egy villám csapott le és hirtelen mindenhol sötét lett. De ahogy jött a sötétség el is múlt. Mindenki egy pillanatra megnyugodott. Amíg észre nem vették a szülinapost aki kényelmesen el volt helyezkedve egy foltelba. Amikor az egyik gyerek odament,hogy mehnézze jól van-e látta a nyakánál,hogy oda volt varva a fejéhez. Megfogta a kezét, hogy él-e. De a keze pamutból volt és ott is varrás volt. Nem volt más csak egy PLÜSSFIGURA. Kicserélték őt egy plüssfigurára!!!!!. Az ijedség nagyobb volt a félelemnél mert annyira nem szerették a szülinapost. Végül 1 hónap múlva egy gyerek rászánta magát,hogy tartson egy szülinapi bulit. Mindenkit meghívott. A fekete hajú lányt is. Mondanom sem kell neki is éjfélkor van az évfolrdulója.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 ekkor egy villám hasított az égbe de koránt sem volt olyan nagy mint az előző havi. Megint elsötétedett minden de annyira nem volt sötét. Látni lehet alakok mozdulását. Amikor világos lett látták a szülinapos torkában egy kést tövig belenyomva. A vércseppek egy emberhez vezettek. A fekete hajú lányhoz. A keze is tiszta vér volt. Azonnal bedobták az egyik kútba. Mindenki megnyugodott.
1 hónap múlva megint egy bulit tartottak. Ám amikor mindenki megjött. Rothadás szag jött valahonnan. Kinéztek az ablakon. A kútba amibe beledobták a feketehajú lányt felnyílt a tataje és kijött belőle a lány.
Másnapra porig lett rombolva az utca...

100 év múlva itt egy ugyan olyan utca épült csak persze kicsit modernebb volt. Az ottani gyerekek amint játszottak találtak egy marhacsontot. Nem nagyon érdekelte őket. Másnapra az utca porig lett rombolva.100 év múlva ( 1906-ban ) ugyanez megtörtént.2001-ben megtalálták a fekete hajú lány végrendeletét:

Az embereknek akiket megöltem a csontját marhacsonttá alakítottam és szétszortam a világban.

Ezért ha marhacsontot találsz az utcádban... RETTEGJ!!!!!!!!! 

Az Ottalvás

 Stella és Flórián együtt jártak.Egyszer Flórián szólt Stellának és még 2 haverjának James-nek és David-nek hogy aludjanak ott.Stellának nem tetszett az,hogy 3 fiú lesz és csak ő lesz egyedül lány ezért megeggyeztek , hogy meg hívhatja még 2 barátnőjét Jennifert és Vickyt.Felelsz merszesztek.Flórián kezte és azt mondta ,hogy Jennifer csókolja meg Davidet de Jennifer nem ment ebbe bele.Ezért Jennifernek ki kellet mennie az udvarra 20 percig miközbe a többiek bent játszottak tovább.Stella következett azt mondta ,hogy Flórián csókolja meg Jamest.Ebbe eggyiköjük sem ment bele ezért mind a kettő fiúnak fel kellet menniük a padlásra 10 percig.Stella Vicky és David maradtak.Most Vicky jött azt mondta ,hogy David menjen ki az udvarra megkeresni Jennifert mert 20 percmúlva nem jött vissza.Stella mondta hogy Vicky menjen le a pincébe.Stella fel ment a padlásra meg keresni a két fiút.David ki ért az udvarra és Jennifernek le volt vágva a feje.David meg ilyedt hátra lépett és valakinek neki ment. Egy öreg úr volt meg kérdezte tőle hogy :

-Hát te mit keresel idekint ilyen későn?

-Ömmm.Jennifert jöttem megkeresni!

-Ohh.Értem.

Az öreg úr előkapott egy láncfűrészt és ketté vágta Davidet!!!

Stella amikor a padlásra fel ért James fel volt akasztva.Flórián pedig darabokban volt. Stella összeomlott sírt és meg látta maga elött azt az öreg urat.Síkított egyett és le rohant a pincébe Vickyhez!!Vicky baltával a fejében feküdt a földön. Stella megfordult és egy kés kötött ki a szivében!!

 

A szellemük még mindig ott kísért!!!

 

Anyu mondta..

Egyszer eg nő ment haza felé bevásárlás után. egy régi vonatállomás mellett haladt el,mikor észre vett egy kislányt az állomáson egy padon üni.

Oda megy, látja, a lány régies ruháját, kis plüssnyúl a lány kezében, a másik kezét az ölében tartotta, lábát a padról lógatta. Olyan 5 év körüli kislány volt. A nő megkérdezi mit keres itt a lány egész vidáman elmondja, hogy anyukája mondta neki, hogy várja meg.

A nő gondolta vára kislánnyal, megkínálta almával, de az illedelmesen elutasította. Végül a nő elköszönt tőle és haza ment. Utána olvasott a régi vonatállomásnak. Több haláleset is volt. Köztük egy olyan, mikor egy kislánya nyuszijával játszott, aztán egy sietős ember véletlen a sínek közé lökte, a lány hiába sírt, hogy segítsenek neki, mindenki a saját életét nézte inkább, főőleg a közelgő vonat miatt. A kislányt elütötte még hozzá úgy hogy nem sok maradt belőle.

Az anyukája a nagy sikítozásra ért oda, tudta, hogy lánya van a vonat alatt, megpróbálta kiszedni,de a gyors vonat egyikrészébe bele akadt a nő ruhája és elég rendesen végig vonszolta a nőt, amíg még él. Miközben olvasta a nő a történtet könnyek folytak végigarcán. Azóta mindennap eljár az állomásra és a kislány minden egyes nap ott ül a padon, minden nap ismeretlenül néz az asszonyra, és csak annyit mond: Anyu, mondta hogy várjam meg itt.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 47131
30 nap: 198
24 óra: 1